παιδικο παρτυ θεμα δεινοσαυροι

Θεματικό πάρτυ για αγόρια Δεινόσαυροι: 5 ιδέες που θα το απογειώσουν

Το θεματικό πάρτυ με δεινοσαύρους είναι από τις λίγες ιδέες για παιδικά πάρτυ που αρέσουν τόσο πολύ και τόσο διαχρονικά στα αγόρια όλων των ηλικιών. Όντας εξαφανισμένα προϊστορικά ζώα εδώ και εκατομμύρια χρόνια, οι δεινόσαυροι συνδυάζουν διάφορα χαρακτηριστικά, όπως το μυστήριο, τη δύναμη και την τρομακτική μορφή, που αρέσουν πολύ στα αγόρια. Αν, λοιπόν, σας ζήτησε και σε εσάς ο γιος σας να του διοργανώσετε ένα πάρτυ με αυτό το θέμα ή ακόμα και αν το σκεφτήκατε μόνη σας, διαβάστε εδώ μερικές όμορφες ιδέες που θα φέρουν το κάτι διαφορετικό και θα εντυπωσιάσουν όλα τα παιδιά σε ένα πάρτυ βγαλμένο από… την εποχή των παγετώνων.

Πινιάτα Δεινόσαυρος

πινιατα δεινοσαυρος

Η πινιάτα είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε στα παιδιά σε ένα παιδικό πάρτυ. Πόσο μάλλον όταν είναι σε σχήμα ενός επιβλητικού δεινοσαύρου! Θα την κρεμάσετε σε κάποια περίοπτη θέση στο σαλόνι ή τον κήπο και όλα τα παιδιά θα την βλέπουν και θα ανυπομονούν να παίξουν. Η πινιάτα θα είναι η μεγάλη έκπληξη του πάρτυ. Κάποια στιγμή, λοιπόν, θα μαζέψετε όλα τα παιδιά γύρω της και θα σηκώνετε ένα ένα, θα του δένετε τα μάτια με ένα μαντήλι και έπειτα θα του δίνετε ένα πλαστικό ρόπαλο, ώστε να προσπαθήσει χωρίς να βλέπει να χτυπήσει δυνατά την πινιάτα. Όταν τελικά κάποιο παιδί τα καταφέρει και χτυπήσει την πινιάτα, τότε θα ξεχυθούν στο πάτωμα διάφορα παιχνίδια, σοκολάτες και ζαχαρωτά που μπορούν να είναι σε σχήμα δεινοσαύρου. Όλα τα παιδιά θα τρέξουν να μαζέψουν όσα πιο πολλά μπορούν και το πρόσωπό τους θα λάμψει από χαρά.

 

Μάσκες Δεινόσαυροι

Ένα πολύ ωραίο αξεσουάρ για τη διασκέδαση των παιδιών στα παιδικά πάρτυ είναι οι μάσκες ανάλογα με το θέμα του πάρτυ. Δώστε τους, λοιπόν, μάσκες σε σχήμα δεινοσαύρου και αφήστε τα να παίξουν με την ψυχή τους νιώθοντας για λίγο ότι είναι και τα ίδια προϊστορικά ζώα με σάρκα και οστά! Μπορείτε μάλιστα να τα ενθαρρύνετε να παίξουν και σκετσάκια με αυτούς τους ρόλους.

Πατήστε πάνω στην εικόνα και εκτυπώστε τις δωρεάν

μασκες δεινοσαυροι

Κορμοί και βρύα

Για τη διακόσμηση παιδικών πάρτυ με θέμα δεινόσαυρος, μια εντυπωσιακή παρέμβαση που μπορείτε να κάνετε στο χώρο είναι να τον γεμίσετε με κορμούς και βρύα. Έτσι, εκτός από τα κλασικά διακοσμητικά στοιχειά, όπως τα πιατάκια, τα ποτηράκια, τις γιρλάντες και τα μπαλόνια σε πράσινο και καφέ χρώμα, θα δώσετε ακόμα πιο έντονα το χαρακτήρα της προϊστορικής άγριας φύσης με αυτά τα διακοσμητικά στοιχεία που θα βρείτε στο internet.

διακοσμηση δεινοσαυροι

Μπαλόνια διαφόρων ειδών

Εκτός από τα απλά πράσινα και καφέ μπαλόνια, μπορείτε να γεμίσετε το πάρτυ και με μπαλόνια σε μορφές διαφόρων ειδών δεινοσαύρων, όπως τυραννόσαυρος, στεγόσαυρος, απατόσαυρος και τρικεράτοπας. Οι μικροί σας καλεσμένοι θα νιώθουν ότι περιτριγυρίζονται από αληθινούς δεινοσαύρους.

μπαλονια δεινοσαυροι

Κουπάτ δεινόσαυροι

Με τα κουπάτ σε σχήμα διαφόρων δεινοσαύρων, όπως βροντόσαυρος και τυραννόσαυρος, μπορείτε να φτιάξετε μαζί με τα παιδιά ξεχωριστά κουλουράκια ή σοκολατάκια που θα παραπέμπουν στην προϊστορική εποχή. Όλοι θα γλείφουν και τα δάχτυλά τους, ενώ φυσικά γνωρίζετε και ότι τα μαθήματα ζαχαροπλαστικής είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα για παιδικά πάρτυ.

Blog, Για αγόρια